Velux dakramen

BM Daktechniek werkt met Velux, wellicht het bekendste dakraammerk. Daarmee garanderen wij een hoge kwaliteit en een ruime keuze tegen een goede prijs.

Velux tuimelvenster

Niet voor niets kozen wij als BM Daktechniek voor Velux. Dit merk biedt veel verschillende typen dakramen. De bekendste is waarschijnlijk het tuimelvenster, met het draaipunt in het midden. Velux heeft verschillende uitvoeringen van dit dakraam, zoals een elektrisch bedienbare en een onderhoudsvrije.

Wij leveren de tuimelvensters van Velux standaard met geïsoleerd glas en tien jaar garantie. De elektrische tuimelvensters van Velux zijn bovendien voorzien van een regensensor. Wij plaatsen dit type dakraam bij een dakhoek van 15° tot 90°.

Velux uitzettuimelvenster

Een andere type Velux dakraam dat u bij BM Daktechniek kan bestellen is het uitzettuimelvenster. Het scharnierpunt ligt bij deze variant bovenin. Wij bieden u verschillende uitvoeringen waaronder een volledig traploos dakraam en een onderhoudsvrije.

Een uitzettuimelvenster van Velux is standaard uitgerust met hoogwaardig isolerende beglazing en heeft tien jaar schriftelijke garantie. Plaatsing van dit type Velux dakraam is mogelijk bij een dakhoek van 15° tot 55°.

Overige dakramen

U heeft een ruimere keuze dan alleen de tuimelvensters en uitzettuimelvensters van Velux. Zo zijn er nog de raamvensters voor gevels of de zogenoemde combinatie-elementen die we in combinatie met een dakvenster van Velux kunnen plaatsen. Ten slotte kunt u bij ons terecht voor een speciale lijn dakramen van Velux voor het terras en het balkon.

 
 
logo logo